Tiran Uluslararası Fuarı

15 Mart 2019 | 299

Sayın Üyemiz;

TOBB'dan alınan yazıda, İstanbul Ticaret Odası’nın yazısına atfen, Arnavutluk’un Başkenti Tiran’da geçtiğimiz dönemde beş kez Türk Ürünleri Fuarları gerçekleştirildiği, sektör temsilcilerinin talepleri doğrultusunda bölgenin en önemli uluslararası platformu olarak bilinen “26. Tiran Uluslararası Fuarı”nın Türkiye Milli İştiraki İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. 23-26 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek “26. Tiran Uluslararası Fuarı”nın Türkiye Milli İştiraki Katılım Bedelinin 2650 TL/m2 olduğu, bu bedele tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmektedir. Yazıda devamla, ülkemiz ile Arnavutluk arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması ile 26. Tiran Uluslararası Fuarı’nın önemin arttığı, Fuarda tüm sanayi, ticaret ve hizmet firmalarının yer almasının mümkün olduğu ifade edilmektedir. Arnavutluk ve Güneydoğu Avrupa ülkeleri potansiyelinin değerlendirilmesi açısından büyük önem taşıyan 26. Tiran Uluslararası Fuarı’nda profesyonel ziyaretçiler ile ikili görüşme imkanları sağlanacağı belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgi ve katılım formuna TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.
Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 257424