Su Yönetimi Ödülleri Hk.

15 Mart 2019 | 133

Sayın Üyemiz;

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgi yazısında, ülkemizin 2023 yılı vizyonu ve hedefleri doğrultusunda su kayıplarının kontrolü için çalışmalar gerçekleştiren kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, akademisyenlerin ve öğrencilerin motivasyonlarını pekiştirerek su yönetiminde farkındalığı artırmak, başarılı projeler ile yenilikçi ürünleri teşvik etmek ve kamu - özel sektör - üniversite işbirliğine katkı sağlamak amacıyla Su Yönetimi Ödülleri programının tertip edildiği ifade edilmiş olup, www.suyonetimiodulleri.org internet sitesinde ilan edildiği üzere ekteki dosyada belirtilen kategorilerde ödüller verilecektir.

Ülkemizin 2023 yılı vizyonu ve hedefleri doğrultusunda su kayıplarının kontrolü için çalışmalar gerçekleştiren kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, akademisyenlerin ve öğrencilerin motivasyonlarını pekiştirerek su yönetiminde farkındalığı artırmak, başarılı projeler ile yenilikçi ürünleri teşvik etmek ve kamu – özel sektör – üniversite işbirliğine katkı sağlamak amacıyla Su Yönetimi Ödülleri programı tertip edilmiş olup www.suyonetimiodulleri.org internet sitesinde ilan edildiği üzere aşağıdaki kategorilerde ödüller verilecektir.

Su ve Kanalizasyon İdaresi (başarılı proje)

İl Belediyesi (başarılı proje)

İlçe Belediyesi (başarılı proje)

Sulama Teşkilatı (başarılı proje)

Üretici (yenilikçi proje)

Yüklenici (başarılı proje)

Müşavir (başarılı proje)

Üniversite (başarılı proje)

Basın Kuruluşu (en iyi haber)

İçme Suyu Temin ve Dağıtım Sistemlerindeki Su Kayıplarının Kontrolü Yönetmeliği ve Teknik Usuller Tebliği ile Sulama Sistemlerindeki Su Kullanımının Kontrolü ve Su Kayıplarının Azaltılmasına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda ülkemizdeki su kayıplarının azaltılması çalışmalarına yarar sağlayan başarılı proje, yenilikçi ürün ve en iyi haber değerlendirmeleri Jüri tarafından aşağıdaki kıstaslar göz önünde bulundurularak yapılacaktır.

Azaltılan su kayıpları oranı
Yerli ürün kullanımı
Çevrenin korunması
Yenilikçi fikir
Ar-Ge katkısı
Toplumsal fayda
Sosyal sorumluluk
Sürdürülebilirlik

Başvurular online olarak ödül başvuru formu ile alınmaktadır. Resmi yazı, e-posta, faks, vb. ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Kurumlar başvuru için internet sitesi üzerinde kullanıcı hesabı oluşturarak online başvuru formunu doldururlar. Aynı kurum birden fazla ödül başvurusunda bulunabilir ancak her başvuru için ayrı başvuru formu doldurulmalıdır.

Başvurular 1 Şubat 2019-30 Haziran 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir. Ödül töreni 9 Ekim 2019 tarihinde 5.Su Kayıp ve Kaçakları Türkiye Forumu ile eş zamanlı olarak Ankara’da düzenlenecektir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 135505