Dünya Helal Zirvesi

29 Ocak 2019 | 355

Sayın Üyemiz;

Dünya Helal Zirvesi tüm dünyadan sektör uzmanlarını bir araya getirerek küresel Helal sektörü ile ilgili önemli konuları masaya yatıran, dünyanın en büyük helal organizasyonudur. Zirve uluslararası akademisyenlerin ve fıkıh insanlarının katılımı ile, finans, turizm, gıda, tıp, ilaç, kozmetik, tekstil ve muhafazakar moda,  gibi başlıca konuların tartışıldığı konferanslara ev sahipliği yaparak, tüm dünyada helal farkındalığın arttırılmasını sağlamaktadır.

28 Kasım -01 Aralık 2019 tarihleri arasında Türkiye Cumhurbaşkanlığı himayesinde Discover Events’in düzenlediği organizasyon, İslami Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT), İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) işbirliği ile başta Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı olmak üzere, ilgili Bakanlık ve kurumların katkı ve destekleriyle gerçekleşmektedir.

Kayıt İçin: http://www.worldhalalsummit.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 261984