IRU Dünya Kongresi Hk

03 Temmuz 2018 | 472

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) tarafından 6 - 8 Kasım 2018 tarihleri arasında Umman - Maskat'ta 70. lRU Dünya Kongresi düzenlenecektir. Ekonomilerin lokomotif sektörlerinden biri olan karayoluyla yolcu ve yük taşımacılığında küresel ölçekte önemli bir rol oynayan ülkemizin ve sektör temsilcilerimizin, anılan Kongrede temsili önem taşımaktadır.

Bu kapsamda, lojistik, yolcu ve yük taşımacılığı ve bilgi teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren ülkemiz firmalarının dünya çapında bilinirliklerini ve rekabet güçlerini arttırarak, küresel düzeyde kamu ve özel sektör paydaşları ile bir araya gelme fırsatından yararlanmaları amacıyla çeşitli sponsorluk paketleri hazırlanmıştır.

Söz konusu organizasyon ile ilgilenen firmaların, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği personeli Elif Tangil (elif.tangil@tobb.org.tr) ile iletişime geçmeleri hususu,

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 183259