Küba Bakan Yardımcısının Ziyareti Hk.

01 Haziran 2018 | 503

TOBB'dan odamıza gelen yazıda, Küba Dış Ticaret ve Yatırım Bakan Yardımcısı Ileana Nuñez Mordoche’nin beraberindeki iş adamı heyetiyle 4-8 Haziran 2018 tarihlerinde ülkemizi ziyaret edeceği bildirilmektedir.

Kübalı heyetin ülkemize düzenleyeceği ziyaret kapsamında. 7 Haziran 2018, saat 14:00’de maden-metal. inşaat, turizm, tarım sanayi, gıda işleme ve paketleme sektörlerinde iş yapan firmalarımızla, Birliğimiz Merkez Binasında "Türkiye-Küba Ticaret ve Yatırım Fırsatları ” konulu bir toplantı gerçekleştirilecektir. Söz konusu toplantıya katılacak olan firmalarımızın TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak en geç 5 Haziran 2018 tarihine kadar TOBB (E-mail: seda.gedik@tobb.org.tr ) iletmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 261981