Nijerya - Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi Etkinliği Hk.

11 Mayıs 2018 | 485

Abuja Ticaret Müşavirliği tarafından 21 - 23 Mayıs 2018 tarihlerinde, Abuja'da, Nijerya Federal Devlet Başkanı, Federal Devlet Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret ve Yatırım Bakanı katılımlarıyla, Nijerya Yatırım ve Promosyon Komisyonu (NlPC) organizasyonunda “Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi” adlı bir etkinlik düzenlenecektir.

Bahse konu etkinlik kapsamında Nijerya'da önde gelen enerji, ulaşım, imalat, bilgi teknolojileri ve tarımsal sanayi gibi sektörlerin ön planda olacağı ve bu sektörler için yapılması planlanan projelere yer verileceği belirtilmekte olup, bu etkinlik ile uzun dönemli yatırımların Nijerya'ya çekilmesinin ve politika yapıcılar ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerin bir araya getirilmesinin amaçlandığı ifade edilmektedir. Bilgilerinize saygıyla sunulur.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiler için lütfen tıklayınız.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 261958