Türkiye - Malezya 3. Dönem KEK Toplantısı Hk.

10 Nisan 2018 | 361

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamız'a gelen yazıyla Türk Tarafı Eşbaşkanlığını Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu'nun yürütmekte olduğu Türkiye- Malezya Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi (KEK) 2. Dönem Toplantısı'nın, 20-21 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirildiği, Türkiye – Malezya 3. Dönem KEK Toplantısının ise 2018 yılı Ağustos ayında gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Bahse konu olan toplantıyla ilgili görüş, öneri ve şikayetlerinizi Ekonomi Bakanlığı'na iletilmek üzere en geç 30 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar basak.onur@tobb.org.tr adresine iletilmesi hususu, bilgilerinize saygıyla sunulur.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260121