Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı 2014

10 Nisan 2015 | 633

TÜRSAB-Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Hannover Fairs Turkey Fuatcılık A.Ş. ve İZFAŞ ortaklığı ile bu yıl sekizinci kez düzenlenecek uluslararası "Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı" 04-07 Aralık 2014 tarihleri arasında,İzmir Uluslararası Fuar alanında gerçekleşecektir.   Geçtiğimiz sene düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, 60'ın üzerinde destinasyon, 22 ülkeden 867 katılımcı, 26.487 ziyaretçiyi bir araya getirmiştir ve yakalamış olduğu başarı grafiği ile dikkatleri toplamıştır.   Türkiye'nin ve değişik ülkelerle bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacaktır.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260138