Geçici Ustalık Belgesine Sahip Ustalara Mesleki Yeterlilik Belgesi Verilecek

10 Nisan 2015 | 718

Daha önce, Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Kalıpçı, Demirci, Sıvacı ve Duvarcı branşlarının birinden Geçici Ustalık Belgesi almış kişilerin, belgelerinin kalıcı hale dönüştürülmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca eğitim, sınav ve belgelendirme projesi hazırlanmış olup, yapılacak sınav sonucu başarılı olacak kişilerin geçici olan ustalık belgeleri kalıcı hale gelecektir.

Konuyla ilgili müracaatta bulunmak isteyen kişilerin aşağıdaki linkten indirecekleri formları doldurarak, daha önce Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden almış oldukları geçici ustalık belgelerinin bir nüsha Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden tasdikli fotokopisiyle birlikte en geç15.04.2015 tarihine kadar Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne müracaatta bulunmaları gerekmektedir.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 260137