ŞUTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET YETİM’İN YENİ YIL MESAJI

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2024 yılının ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, mesajında şunları kaydetti: “Bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Geride bıraktığımız bu yıl içinde ülkemiz ve ilimiz büyük bir can ve mal kaybına neden olan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri ile sel felaketi gibi iki büyük doğal afete maruz kaldı. Bununla birlikte, zorlu bir ekonomik süreç geçirdik ve bu süreçte toplum ve iş dünyası olarak maddi anlamda büyük sorunlar yaşadık. Enflasyonun ciddi seviyelere ulaşması ve bunun beraberinde getirdiği hayat pahalılığı, yüksek zamlar, üretim ve istihdamda artan maliyetler ciddi bir yük oldu. Ancak devletimiz, hükümetimiz ve iş dünyamızın iş birliği ile var olan sorunları çözmek, yükümüzü hafifletmek adına birçok girişimde bulunuldu ve önemli adımlar atıldı.

 

Ticaret, sanayi, tarım ve turizm başta olmak üzere, neredeyse tüm sektörlerde devam eden sorunları çözmek için yeni yılda da irademizi ortaya koyacağız. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz, ülkemizin ve ilimizin iktisadi kalkınması ve büyümesi, sosyal refah seviyemizin artması, tarıma dayalı, ekolojik ve sürdürülebilir sanayinin gelişmesi, büyük bir önem ve öncelik verdiğimiz yatırım, üretim, istihdam ve ihracat potansiyelimizin artması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Artık hayatımızın her alanında belirleyici olan yeni nesil teknoloji ve dijitalleşmeye dayalı ticaret ve sanayileşme hedeflerimize ulaşmak için büyük bir çaba gösterecek, bu konuda gerekli olan bölgesel ve küresel iş birliklerimizi daha da güçlendireceğiz.

 

Bu vesileyle, yeni yılda ülkemizin ve ilimiz Şanlıurfa'nın sosyal anlamda daha huzurlu ve birlik-beraberlik içinde olmasını, siyasal ve kurumsal dayanışma ve iş birliğimizin güçlenmesini, ekonomik olarak da istikrarlı bir şekilde büyümeyi ve refah seviyemizin artmasını temenni ediyorum. Var olan tüm sorun ve sıkıntılara rağmen, büyük umut ve hedeflerle girdiğimiz 2024 yılının başta ilimiz Şanlıurfa ve iş dünyamız olmak üzere, ülkemize ve tüm dünyaya huzur, barış, esenlik ve refah getirmesini diliyor, şahsım ve kurumum Yönetim Kurulu adına herkesin yeni yılı kutluyorum.”

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya