ŞUTSO PERSONELİNE KADİR EVLİYAOĞLU KOLEJİNDEN %20 İNDİRİM

ŞUTSO ve  Kadir Evliyaoğlu Koleji arasında imzalanan protokolde, ŞUTSO personelinin 3 yaş ile 8.Sınıf arasında yer alan çocuklarına, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücretinde % 20 indirim uygulanacak.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim ile Özel Şanlıurfa Kadir Evliyaoğlu Koleji kurucularından Kemal Evliyaoğlu arasında imzalanan İlgili protokolün imza törenine, ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin İlengiz ile Meclis Üyesi Cihan Oktay katıldı. İmzalanan protokolde ŞUTSO personelinin 3 yaş ile 8.Sınıf arasında yer alan çocuklarına 2023 -2024 Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücreti'nde % 20 indirim imkânı sağlanacak.

Gerçekleşen Protokol Töreni'nin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, "Personeline her anlamda destek olmak gayretiyle hizmetini sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim alanında da yaptığı anlaşma ve protokollerle, personellerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Özel Kadir Evliyaoğlu Koleji kurucularından Kemal Evliyaoğlu ile yaptığımız protokolde, 2023 -2024 Eğitim ve Öğretim yılında uygulanacak olan ve personelimizin 3 yaş ile 8.Sınıf arasında yer alan çocuklarının faydalanabileceği yüzde 20 indirim anlaşmasını gerçekleştirdik. Personellerimize hayırlı olsun" dedi.

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya