ŞUTSO PERSONEL VE ÜYELERİNE, ÖZEL ORMANKÖY ANAOKULUNDAN %20 İNDİRİM

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Özel Ormanköy Anaokulu ile yaptığı protokolde, ŞUTSO üyeleri ile personellerinin birinci derece yakınları ve referans oldukları öğrencilerin yıllık eğitim ücretleri, 2023-2024 yılı Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücretinde % 20 indirim uygulanacak.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim ile  Özel Ormanköy Anaokulu Kurucularından Buket Büşra Canbeyli arasında imzalanan İlgili protokolün imza törenine, ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin İlengiz ile Meclis Üyesi Cihan Oktay katıldı. İmzalanan protokolde, ŞUTSO üyeleri ile personellerinin birinci derece yakınları ve referans oldukları öğrencilerin yıllık eğitim ücretleri, 2023 -2024 yılı Eğitim ve Öğretim yılı kayıt ücreti'nde % 20 indirim imkânı sağlanacak.

Gerçekleşen Protokol Töreni'nin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, "Personel ve Üyelerine her anlamda destek olmak gayretiyle hizmetini sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim alanında da yaptığı anlaşma ve protokollerle, personel ve üyelerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Özel Ormanköy Anaokulu Kurucularından Buket Büşra Canbeyli ile yaptığımız protokolde, 2023 -2024 Eğitim ve Öğretim yılında uygulanacak olan personel ve üyelerimizin birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüzde 20 indirim anlaşmasını gerçekleştirdik. Üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

 

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya