Şanlıurfa’da 4.Avrupa Spor Festivali Kapsamında Kano Yarışması Düzenlendi

ŞUTSO Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından organize edilen "4. Avrupa Spor Festivali" kapsamında kano yarışları düzenlendi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi tarafından organize edilen 4. Avrupa Spor Festivali devam ediyor. Bugün festival kapsamında, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Çatak Sahilleri'nde kano yarışları düzenlendi. Türkiye Millî Takımı'nda yer alan sporcularımız Zilan Yılmazer, Hilal Şimşek ve Ali Kemal Sarar'ın da katıldığı yarışmada, toplam 21 genç sporcu mücadele etti. Yarışma sonrası sporcularımıza madalya. verildi. Yarın NOVADA Park AVM önünde halkın katılımıyla oynanacak denge oyunu, canlı langırt, elastik basketbol gibi etkinliklerle devam edecek olan festivalde, ilgili etkinliklerin ardından EURODESK Şanlıurfa Sorumlusu İ. Halil Kılınç ve Harran Üniversitesi AB Uzmanı Dursun Akaslan AB, AB Projeleri ve Erasmus hakkında bilgilendirmelerde bulunacak. Festival, yerel gruplar tarafından verilecek mini konserler ile son bulacak.