Şanlıurfa’da 4.Avrupa Spor Festivali Gerçekleştiriliyor

Sporu, dayanışmayı, empati kurmayı teşvik etmek amacıyla ŞUTSO Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi tarafından organize edilen “4. Avrupa Spor Festivali” Şanlıurfa’nın farklı noktalarında düzenlenen birbirinden keyifli etkinliklerle devam ediyor.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) çatısı altında faaliyetine devam eden Şanlıurfa AB Bilgi Merkezi’nin AB ve Erasmus hakkında bilgilendirmelerde de bulunacağı festival, 22 Ağustos’ta çok sayıda bisikletseverin katıldığı Şanlıurfa Bisiklet Turu ile başlamıştı. Festival kapsamında, 23 Ağustos günü TEGV eğitimi alan çocuk ve gençlerimizin katılımıyla TEGV balon futbolu maçı yapıldı. 24 Ağustos’ta ise Engelsiz Yaşam Merkezinde Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası, Engelliler Goalball ve Empati maçları düzenlendi.

Festival, 25 Ağustos’ta düzenlenecek kano yarışı, 26 Ağustos günü de NOVADA Park AVM önünde halkın katılımıyla oynanacak denge oyunu, canlı langırt, elastik basketbol gibi aktivitelerle devam edecek. Spor aktivitelerinin ardından EURODESK Şanlıurfa Sorumlusu İ. Halil Kılınç ve Harran Üniversitesi AB Uzmanı Dursun Akaslan AB, AB Projeleri ve Erasmus hakkında bilgilendirmelerde bulunacak.

Festival, yerel gruplar tarafından verilecek mini konserler ile son bulacak.

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya