Meclis Başkanı Serhat Karadağ’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

ŞUTSO Meclis Başkanı Serhat Karadağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletimizin büyük bir fedakârlık, azim ve iradeyle mücadele ederek bu zaferi kazandığını belirtti.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı Serhat Karadağ 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında 30 Ağustos’un ülkemizin birlik, beraberlik ve dayanışması için önemine dikkat çeken Başkan Karadağ, “Bu vatanı birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile koruyup kollamak, iş dünyası olarak ticaret ve sanayi yatırımları ile kalkındırıp dünyanın büyük ekonomik güçlerinden biri haline getirmek için çalışmak en başta gelen vazifelerimizden biridir” dedi.

Başkan Karadağ’ın konuyla ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk Başkumandanlığında 26 Ağustos'ta Büyük Taarruz'a başlayan aziz milletimiz, büyük bir fedakârlık, azim ve iradeyle mücadele ederek ülkemizin bağımsızlığı yolunda en önemli dönüm noktalarından olan 30 Ağustos Zaferi'ni kazandı.

30 Ağustos'ta kazanılan zafer ile işgal kuvvetleri ülkemizden tamamen çıkartılmış, milletimizin hiçbir şekilde boyunduruk altında yaşamayı kabul etmediği ve Anadolu topraklarının ebedi vatanımız olduğu tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Ecdadımızın bize emanet olarak bıraktığı bu vatanı birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile koruyup kollamak, iş dünyası olarak ticaret ve sanayi yatırımları ile kalkındırıp dünyanın büyük ekonomik güçlerinden biri haline getirmek için çalışmak en başta gelen vazifelerimizden biridir.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın bağımsızlığı uğrunda mücadele edip canlarını feda eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi şükranla anıyor, 101. yıldönümünde milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını gönülden kutluyoruz."

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya