Başkan Yetim'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 30 Ağustos’un ülkemizdeki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun adı olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, ülkemizdeki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna vurguda bulunan Başkan Yetim, “30 Ağustos Zaferi’ni, ülkemizin ekonomisini kalkındırarak, istihdam ve yatırım alanlarını büyüterek, ticaret ve sanayisini geliştirerek temsil etmek, iş dünyası temsilcileri olarak en temel sorumluluklarımızdan biridir” dedi.

Başka Yetim, konuyla ilgili yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“26 Ağustos 1922’de Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde başlayan Büyük Taarruz, kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizin mücadelesiyle 30 Ağustos’ta zafer ile taçlandı.

30 Ağustos, zaferlerle dolu Türkiye tarihinde Anadolu topraklarının vatan olarak tescillenmesinin, milletimizin boyunduruk altında yaşamayı asla kabul etmediğinin, ülkemizdeki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun adı olmuştur.

Milletimizin bu ruhla kazandığı 30 Ağustos Zaferi’ni, ülkemizin ekonomisini kalkındırarak, istihdam ve yatırım alanlarını büyüterek, ticaret ve sanayisini geliştirerek temsil etmek, iş dünyası temsilcileri olarak en temel sorumluluklarımızdan biridir.

Bu duygu ve düşüncelerle bugün sahip olduğumuz imkânların temelini atan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükranla anıyor, 101’inci yıldönümünde tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”

Kurumlar & İştirakler

Şutso Medya