Ortaklık, İş Birliği ve Ağ Geliştirme Etkinliği Hk.

Sayın Üyemiz,

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteğiyle Şanlıurfa Teknoloji Geliştirme ve Eğitim Merkezi'nde (ŞUTGEM) ortaklık, iş birliği, ağ geliştirme ve iletişim etkinliği gerçekleştirilecektir.

Şanlıurfa ve İstanbul'un önde gelen şirketlerini bir araya getiren bu özel program, bölgedeki firmaların ihracat ve ihale yoluyla büyümelerine destek olmayı hedefliyor. Etkinlikte şirketinizin hizmet ve ürünlerini sergileyebileceğiniz stantlar, ihalelere katılma ve kazanma yöntemlerinin anlatılacağı kısa bir eğitim ve deneyimlerin paylaşılacağı bir panel de düzenlenecektir.

Bu etkinliğe sizleri de katılmaya davet ediyoruz.​ İş dünyasında yeni kapılar açmak üzere yerinizi ayırtın.

Kayıt ve daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanın:
 www.buildingmarkets-urfa.com
Tarih: 12/08/2023 Cumartesi
Saat: 9:30 - 16:00 arası
Yer:  OSB ŞUTGEM Binası, (Koçören OSB Mahallesi 220. Cadde No:7 Eyyübiye/Şanlıurfa)

Not: Kayıttan sonra, stant kullanımı için sizinle iletişime geçilecektir.