Şutso Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı

10 Ekim 2018 | 2175

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ŞUTSO) 2018-2023 dönemi Stratejik Planı’nı çalışmaları kapsamında düzenlenen Müşterek Meslek Komitesi toplantısı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının 29 Meslek Grubu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

ŞUTSO’nun 2018-2023 dönemi yol haritasının zeminini oluşturacak stratejik planı hazırlık çalışmalarının üçüncü adımı olan Müşterek Meslek Komitesi El Ruha Otelde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevahir Asuman Yazmacı, Mustafa Direkçi, Selçuk Karakuş, Ş.Müslüm Korkmaz, Hüseyin Belit, Meclis Başkanı Ahmet Altun, meclis üyeleri, meslek komitesi başkanları, komite üyeleriyle ŞUTSO Genel Sekreter Vekili Nihal Dörtkardeş katıldı.

2018 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 92456