ŞUTSO'DA KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

2017-09-01 15:53:25
Okunma Sayısı: 136

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ŞUTSO) Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni gerçekleştirildi.

ŞUTSO Meclis Fuaye Alanı'nda gerçekleştirilen Bayramlaşma Töreni'nde ŞUTSO Kayyum Heyeti Kayyum Heyeti Üyesi Hasan Fehmi Hayırlı ve Meclis Başkanı Mustafa Taş bayram tebriklerini kabul etti. Bayramlaşma Töreni'ne  Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M.Şefik Bakay, ŞUTSO Meclis Üyeleri Mehmet Yetim, Bakır Kama, Mustafa Badıllı, Halil Peltek, Halil Savaş, Selçuk Karakuş, Selahattin Ateş, E. Sabri Akaltun. Mehmet Günak, Mustafa Sonekinci, Genel Sekreter Vedat Tekatlı, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Hayırlı ile Personel ve Üyeler katıldı.

Meclis Başkanı Mustafa Taş, Bayramlaşma Töreni’nde verdiği mesajda: " Bu Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı arttırmasını, barışa ve kardeşliğe, açılan kapı olmasını Yüce Allah'tan diliyor, başta Şanlıurfalı hemşerilerimiz ve üyelerimiz olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayram'nı tebrik ediyorum" dedi.