ŞUTSO Ve WFP İş Birliğiyle Ayakkabı İmalatı Eğitimi Düzenlenecek

ŞUTSO ile WFP arasında Sosyoekonomik Güçlendirme ve Sürdürülebilirlik Programı kapsamında Ayakkabı İmalatı Eğitimi düzenlenecek.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP) arasında Sosyoekonomik Güçlendirme ve Sürdürülebilirlik Programı (SES) kapsamında sektörel istihdamı desteklemek ve yetkin iş gücü yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen  Ayakkabı İmalatı Eğitimine son başvuru tarihi 31 Ağustos 2023 olarak belirlendi.

ŞUTSO ve WFP iş birliği ile hayata geçen program aracılığıyla ayakkabı sektörünün nitelikli çalışan ihtiyacı karşılanırken, program katılımcıları da mesleki bilgilerle donatılacak. Program kapsamında ayakkabı sektöründe ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim alacak kursiyerlerin, eğitim sonunda özel sektör tarafından istihdamı da hedefleniyor.

enketo.moda.wfp.org/YuoqbNKk