BAŞKAN YETİM'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslâm ve insanlık aleminin bayramını tebrik etti.

Ramazan Bayramı'nın toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en önemli sembollerinden olduğunu vurgulayan Başkan Yetim şu ifadeleri kullandı:

"Çok değerli Şanlıurfalı hemşehrilerim, iş dünyamızın saygıdeğer temsilcileri ve Odamızın kıymetli üyeleri,

On bir ayın sultanı olan mübarek Ramazan Ayı'nı geride bırakıp Ramazan Bayramı'nı idrak etmenin sevincini paylaşıyoruz. Ben öncelikle, tüm Müslümanların tuttukları orucun kabul olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Dargınlıkları ve kırgınlıkları sonlandıran, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en önemli sembollerinden olan Ramazan Bayramı'nın da tüm İslâm ve insanlık alemine, Şanlıurfa'mızın iş dünyasına ve tüm Şanlıurfalılara hayırlı olmasını temenni ediyor, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsım ve kurumum adına bayramın sosyal ve ekonomik anlamda barış ve huzur dolu, sağlıklı ve müreffeh bir geleceğe vesile olmasını temenni ediyorum.

Hepinizin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle tebrik ediyorum."