ŞUTSO HEYETİ'NDEN METİN BAYDİLLİ'YE ZİYARET

2015-12-01 10:16:14
Okunma Sayısı: 219

ŞUTSO heyeti, hayırlı olsun dileklerini iletmek ve fuar alanı konusunda istişarede bulunmak üzere Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Aralarında Başkan E. Sabri Ertekin, Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil Akkaya, İbrahim Uludağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, Murat İmamoğlu ve Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar’ın bulunduğu Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Heyeti, Karaköprü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Baydilli’ye hayırlı olsun dileklerini iletmek ve Şanlıurfa Fuar Alanı ve Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) konularında istişarede bulunmak,  alternatif bölgeler ve alternatif projeler üzerine bir görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Fuar alanını ilimize kazandırmak için birkaç alternatif yer üzerinde hassasiyetle çalışmaya devam ediyoruz, amacımız en doğru bölgeyi fuar alanı olarak belirlemek” dedi.

Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin ise "Öncelikle Karaköprü Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Metin Baydilli’ye hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. İlimizde yapmayı planladığımız Fuar Alanı için Karacadağ Kalkınma Ajansından maddi destek sağladık. Bu konuda yapılabilecek her türlü projede ve çalışmada Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak yer alabilir, gerekli çalışmalara hızlıca başlayabiliriz” dedi.