ŞUTSO YÖNETİMİ, KUVEYT HEYETİ İLE TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

08 Ocak 2019 | 79

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu, Kuveyt’in Türkiye Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawawi ve heyeti ile gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kadir Kılıçoğlu, Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevahir Asuman Yazmacı, Cuma Korak, M.Sait Aydın,Selçuk Karakuş, Ş.Müslüm Korkmaz, Hüseyin Belit, programları çerçevesinde ilimize gelen Kuveyt’in Türkiye Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawawi ve heyeti ile Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Başkan Yardımcısı M.Recep Uğur'un katılımlarıyla gerçekleştirilen yemekli istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda, Suriyelilere yönelik sürdürülen projeler hakkında istişarede bulunuldu. Toplantının akabinde ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Büyükelçi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawawi'ye günün anısına hediye takdiminde bulundu.

2019 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 18871