AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AÇANAL, ŞUTSO YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

131 31 Mayıs 2018
| | | | |

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Gülender Açanal ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetimi ile istişare toplantısında bir araya gelerek Ak Parti’nin projelerini ve çalışmalarını aktardı.

Milletvekili Adayı Gülender Açanal ve beraberindeki heyeti, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Meclis Başkanı Ahmet Altun karşıladı. Gerçekleşen toplantıda, Milletvekili Adayı Gülender Açanal Şanlıurfa İş Dünyasını temsil eden ŞUTSO’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 24 Haziranda gerçekleşecek seçimlerle ilgili Ak Parti’nin projeleri ve çalışmalarına dair bilgiler aktardı.

ŞUTSO Yönetim Kurlu Başkanı İ.Halil Peltek, ilimizin ve Şanlıurfa İş Dünyası’nın problemleri ve çözüm önerilerini dile getirdiği toplantıda 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti. Başkan Peltek, Milletvekili Adayı Gülender Açanal’a “Gerçekleşecek seçimlerin ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Meclis Başkanı Ahmet Altun da “Gerçekleşen istişare toplantısının verimli geçtiğini ifade ederek, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

2018 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 12520