ŞUTSO AB BİLGİ MERKEZİ'NDEN GAP BÖLGESİ’NDE AB İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM ÇALIŞMALARI

2018-04-09 12:15:01
Okunma Sayısı: 94

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi tarafından organize edilen “GAP Bölgesi’nde AB ile Sürdürülebilir Tarım Çalışmaları” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz cumartesi günü Urfa City AVM de gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Mühendisi Galip Gazanfer ve Veteriner Hekim Tuncay Vural katıldı. Programda, Galip Gazanfer, Şanlıurfa Ziraat Odası ve AB ile gerçekleşen çalışmalar ve işbirliklerinin bölgeye yansımalarına değindi. Tuncay Vural ise AB fonları ile GAPTAEM’in tarım ve hayvancılık projeleri ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, GAPTAEM, Ziraat Odası çalışanları, çeşitli STK temsilcileri, üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen program konuşmacıların deneyim ve fikirlerini paylaşması ile son buldu.