HAKSİAD YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN DEMİRKOL’A ZİYARET

14 Şubat 2018 | 496

Merkezi İstanbul’da bulunan Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Adil Kılıç ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkanı Adil Kılıç ve Yönetim Kurulu üyelerini ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol ve Kayyum Heyeti Üyesi Hasan Fehmi Hayırlı karşıladı. Gerçekleşen ziyarette; Şanlıurfa’nın sanayi, ticari ve ekonomik konularının yanı sıra güncel konular konuşuldu. HAKSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Adil Kılıç derneğin kuruluş amacı ve faaliyet alanları hakkında da bilgi verdi.

Gerçekleşen ziyaret, yaklaşık yarım saat sürdü.

2018 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 66448