KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU SERTİFİKA TÖRENİ ŞUTSO'DA YAPILDI

09 Ocak 2018 | 1031

ŞUTSO'da KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kursu sertifika töreni düzenlendi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Şanlıurfa Temsilciliği, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursunu başarıyla bitiren kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan KADEM Şanlıurfa Temsilcisi Vildan Polat KOSGEB hibe ve destekleri konusunda, İŞKUR İl Müdürlüğü'nden Uzman Esat Kan İŞKUR destekleri konusunda bilgilendirmede bulundu. ŞUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş ise kursu başarıyla bitirenleri tebrik, emeği geçenlere de teşekkür ettiği bir konuşma gerçekleştirdi.

ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende kursiyerlere sertifikalarını ŞUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş, ŞUTSO Genel Sekreteri Vedat Tekatlı, KADEM Şanlıurfa Temsilcisi Vildan Polat, Eğitmen H. Kübra İshakoğlu ve İŞKUR İl Müdürlüğü'nden Uzman Esat Kan verdi.

2018 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 89863