Enflasyonla Mücadele Programı Hk.

16 Ekim 2018 | 190

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda; Hükumetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde “İndirim Kampanyası” başlatılmıştır. 81 il, 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsamız ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda/Borsa üyelerimizin İndirim Kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir.” denilmektedir.

Bu kapsamda, ekteki listedeki (ek-1) tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.

İndirim yapacak üyelerimizin ilişikte (ek-2) yer alan formu doldurarak 22 Ekim 2018 tarihine kadar Odamıza göndermesini rica ediyoruz. Bilgilerinize saygıyla sunulur

Ekler:

1-Ürün ve Hizmet Listesi