KAVALAEXPO 2017 Fuarı Hk.

2017-08-22 11:57:57

Sayın Üyemiz
TOBB'dan alınan yazıda, 6-11 Ekim 2017 tarihlerinde, Enterprise Europe Network kapsamında, Yunanistan – Kavala Ticaret Odası Fuar ve Konferans Merkezinde KAVALAEXPO 2017 Fuarı gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu fuarda “Turizm” konusuna öncelik verileceği ve turizm sektöründeki firmalarla “ekonomik çeşitlendirme ve sürdürülebilirlik turizm kaynakları” hakkında toplantılar düzenleneceği bildirilmektedir. Ayrıca 6 gün sürecek olan bu etkinlikte firmaların, kamu ve özel sektör temsilcileri ile bir araya gelme fırsatı bulacağı iletilmektedir.

Kavala Ticaret Odası, katılmak isteyen Oda/Borsalara ve firmalara, ücretsiz Fuar standı temin edilecektir. Ayrıca, fuarda stand açan veya stand açmayacak sadece fuar katılım sağlamak isteyen tüm Oda/Borsaların ve firmaların yönetim kurulu başkanlarının Kavala’daki 1 gece konaklama masrafları Kavala Ticaret Odası tarafından karşılanacaktır.

Fuara ilişkin detaylı bilgiyehttp://kavalaexpo.grlinkinden ulaşılabilmektedir. Kayıt ve diğer sorunlarınız için Kavala Ticaret Odası ile temasa geçilmesi gerekmetedir. İletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.