Yurt İçi Fuar Hk.

2018-01-11 10:16:42

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, TOBB himayelerinde 21-25 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde "İstanbul, Kırtasiye, Kâğıt, Ofis Malzemeleri ve Oyuncak Fuarı" gerçekleştirileceği, tüm Kırtasiyeciler Derneği koordinasyonunda düzenlenecek bu fuar,ın Türkiye'nin kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren önemli firmalarının bir araya geldiği sektörün en büyük etkinliğ olduğu, kırtasiye sektöründeki firmaların, müşterilere ulaşmasının yanı sıra, bu fuara katılarak sektördeki yeni ürünler ve teknolojiler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacakları ve Odamıza bağlı ilgili Meslek Komitesi üyelerimize öncelik tanımak suretiyle odamız üyesi ilgili firmalardan en fazla 5'inin söz konusu etkinliğe katılımının temini ve katılımcıların isim ve iletişim bilgilerinin e-posta ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne en geç 15 Ocak 2018 tarihine kadar iletilmesi gerektiği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

İrtibat İçin: Ahter ŞENGÜL