ASEAN Enerji İş Forumu Hk.

2017-07-31 10:26:20

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız, 25.07.2017 tarih ve 0411/11683 sayılı yazıda, Ekonomi Bakanlığı’ndan alınan yazıya atfen, Manila Büyükelçiliği’nin “Leverage International isimli STK’dan aldığı ve Dışişleri Bakanlığı’na iletmiş olduğu yazıya atfen, ASEAN’ın kuruluşunun 50. yıldönümü vesilesiyle, Filipinler Enerji Bakanlığı’nın ev sahipliğinde 27-29 Eylül 2017 tarihlerinde Manila’da gerçekleştirilecek ‘35. ASEAN Enerji Bakanları” (AMEM) toplantısıyla bağlantılı bir yan etkinlik olarak, aynı tarihlerde düzenlenecek “ASEAN Energy Business Forum” (AEBF) başlıklı toplantıya ve “Powertrends” uluslararası fuarına ülkemizdeki ilgili firmaların davet edildiği bildirilmiştir.

Yazının devamında, anılan STK’nın ve ‘ASEAN Centre for Energy’ isimli hükümetler arası kuruluşun işbirliğinde gerçekleştirilecek olan söz konusu forum çerçevesinde, uluslararası kuruluşlar ve firmalar tarafından teknik sunumlar yapılacağı ve bölgesel konuların yanı sıra kömür, yenilenebilir enerji, dijital enerji ve nükleer enerji konularının ele alınacağı “Regional Security, Sustainability and Resiliency” başlıkli bir konferansın düzenleneceği belirtilmiştir.

Foruma katılmak isteyen Üyelerimizin, aşağıda iletişim bilgileri yer alan sekretarya ile temas kurmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Leverage international (Consultants) Inc.

İrtibat Kişileri: Mila Sapaden / Beth Cruz

Adres: 8/F Legaspi Suites, 178 Salcedo Street. Legaspi Village, Makati City 1229, Philippines

Tel: (632) 818-6828; 810-1389

Faks: (632) 810-1594