CNR Food İstanbul Fuarı-Giriş Davetiyesi Hk.

2017-07-28 11:10:07

Dünya genelinde çeşitli ülkelerde organize edilen uluslararası gıda fuarlarında gıda sektörünün nabzı tutulmakta; yüzyüze görüşme imkanı bulan alıcı ve satıcılar pazarlama ve tanıtım çalışmalarını gerçekleştirmekte , fuarın başarısı , fuar organizatörü ülkenin saygınlığını artırmakta bu durum ev sahibi ülkeden fuara katılan firmalara, maddi ve manevi anlamda büyük avantaj sağlamaktadır.

Türkiye’ nin dünya gıda ticareti üzerindeki etkinliğini, en etkili biçimde , Türkiye’de düzenlenecek uluslararası nitelikte gıda fuarları ile gösterebileceği düşüncesiyle, İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği; CNR Holding A.Ş. tarafından 20-23 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan FOOD İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları  Fuarına “Destekleyen Kuruluş” olarak katkı sağlamakta ; Türkiye’ deki en aktif ihracatçı birliklerinden biri olarak, gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası etkinlikler aracılığıyla yurtdışındaki gıda sektörü oyuncularının ve üyelerimizin bahsi geçen fuarda yer almasını teşvik etmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu fuarı, firmalarını temsilen ziyaret etmek isteyen üyelerimizin, fuar alanına giriş yapabilmelerini teminen gerekli olan promosyon kodu”html” formatında ekte yer almakta olup, fuar giriş kayıt bankosunda çalıştıkları kuruluşu belgeleyen firma temsilcileri fuarı ücretsiz ziyaret edebileceklerdir.

Bilgilerinize saygıyla sunarız.